Hop til indhold
  • Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Elektronisk ansøgning

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem, og du kan søge en stilling hos os via en enkel registrering. Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer

Vær opmærksom på, at ansøgningsfristen på vores stillingsopslag som udgangspunkt udløber kl. 23.59 den pågældende dag, og du skal have sendt din ansøgning inden. Ved midnat bliver stillingsopslaget automatisk fjernet fra hjemmesiden, og eventuelle links til opslaget bliver inaktive. Enkelte stillingsopslag kan have ansøgningsfrist i løbet af dagen, for eksempel kl. 12.00, hvilket vil fremgå af stillingsopslaget. Du får en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Tilmeld jobagent

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger, da vi som offentlig myndighed skal slå alle stillinger op. Hvis der ikke er nogen ledige stillinger, eller hvis de ledige stillinger ikke passer til din profil, kan du tilmelde dig vores jobagent. Så får du automatisk besked, når vi slår en ledig stilling op, der passer på din profil.

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i Børne- og Undervisningsministeriet?

Registrér dig her (candidate.hr-manager.net)

Ansøger login

Hvis du tidligere har søgt en stilling i en statslig institution gennem Statens eRekruttering, kan du logge ind her og opdatere dine oplysninger.

Log ind (candidate.hr-manager.net)